景观视频教程

Place des Anciens-Fosse?s

景观 / 公共空间 2018-10-30 22:51 ? 作品由「南类」上传,最终解释权归作者所有 南类

古山体地
Place des Anciens-Fosse?s

胡雪橇和协会:位于拉图德佩尔兹的新的古代广场-福塞位于市中心,就在该市旧城墙的外面。建造了一个地下停车场,提供240个停车位,使得这个地方得以完全重建,现在只对行人开放。发展提供了不同的气氛,铰接一个大的空间,古福斯的地方,有几个子空间。
Hu?sler & associe?s: The new Place des Anciens-Fosse?s in la Tour-de-Peilz is located downtown, just outside the former ramparts of the city. The construction of an underground car park providing 240 parking spaces allowed a complete redevelopment of the place, which is now dedicated only to pedestrians. The development offers different atmospheres, articulating a large space, the Place des Anciens-Fosse?s, with several sub-spaces.

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

? HU?SLER & Associe?s

古福斯广场以其新的绿色氛围和主要街道的城市和矿质特征形成鲜明的对比。与社区大厅相连的户外活动、活动、临时展览、商店摊位、酒吧露台和市场都在那里找到了自己的位置。在那里定义了两个子空间,携带设备。他们在广场的长度上创造出了不同的动画:水景使广场变得生机勃勃,可以容纳市场或其他活动;耶鲁广场位于两排枫树下,并与瑞士缪斯大教堂共同365bet信号源_365bet赌博_365bet官网-官网注册。主任。
The Place des Anciens-Fosse?s contrast by its new green atmosphere with the very urban and mineral character of the Main Street. Outdoor activities linked with the community hall, events, temporary exhibitions, stands of stores, terraces of bars and market find their place there. Two sub-spaces are defined there, carrying equipment. They create a different animation on the length of the square: The Placette du Marche?, livened up by water features, can accommodate the market or other events; The Placette des Jeux is located under a double row of maple- trees and has been design in collaboration with the Muse?e suisse du Jeu director.

位于历史村落内的杜庙所在地由喷泉和石灰树组成。从空间后退,被住宅建筑和防御工事的石墙包围的杰丁街很方便休息。这是一个微妙的蔬菜和矿物共存的地方。花园的边缘管理着界限。它们在古老的山体上前进,创造了不同用途和规模的子空间。这些慷慨的绿叶表面提供了凉爽阴凉的休息区。
The Place du Temple, located inside the historic village, consist of a fountain and a lime tree. The Jardin des Remparts, set back from the space and surrounded by residential buildings and fortification stone walls, is convenient to take a break. This is a place where coexist subtly vegetable and mineral. The gardened fringes manage the limits. They advance on the Place des Anciens-Fosse?s, creating sub-spaces with different uses and scales. These generous greenery surfaces provide cool and shaded rest areas.

一般来说,该项目建议重新审视历史景观元素,提供几种植物类型。树层由槐树序列(构成正方形)、成排的枫树(在古佛寺广场和马龙尼埃学院院落之间创造出一个过渡空间)和多干的宿存橡树组成。灌木层包括灌木、常绿植物和禾本科植物,它们可以提供任何种类的花朵和纹理。
Generally, the project suggests to revisit the historical landscape elements, offering several vegetal typologies. The tree layer consist of sophoras sequences (structuring the square), rows of maple-trees (creating a transition space in between the Place des Anciens-Fosse?s and the College des Marronniers courtyard) and multi-stemmed persistent oaks. The shrub layer consist of shrubs, perrenials and grasses which are offering blooms and textures of any kind.

以前,水填满了城墙的护城河。今天,它在发展中呈现出各种形式。有时它会脱落,有时会喷出,根据空间产生不同的吸引力。与安装在枫树下的反射游戏相联系,一个喷泉由10架喷水机组成,构成了儿童娱乐设施。有或没有椅背的木长凳与花园的混凝土墙相结合。五十米长的长凳允许在商店前面的广场上放松。广场上的花园里布置着灯杆。贴花和LED前照灯还可以突出显着的建筑元素。照明的降低可以节省几个小时的时间。用花岗岩瓦(尺寸为20×40)来代替3色调的灰色路面。天然石材的选择显示了创造新的步行空间的决心。较小的杜庙广场整个表面都涂有“经典”瑞士砂岩铺路。
Formerly, water filled the moats of the city walls. Today, it is present under various forms in the development. Sometimes it run off, sometimes it sprays out, creating a different attraction according the spaces. Associated with reflexions games installed under the maple trees, a fountain made of 10 waterjets constitute entertainment facilities for children. Wooden benches with or without seatback are integrated to gardens concrete walls. Fifty meters benches allow relaxation along the square in front of the shops. Light-pole are arranged in the gardens along the square. Appliques and LED headlamps allow also to highlight the remarkable architectural elements. A lowering of the lighting saves energy by hours of the night. The pavement alternating 3 shades of gray is executed with a granite tile (dimension 20 x 40). The choice of natural stone shows the will to create a new resolutely pedestrian space.The Place du Temple, smaller, is coated with a “classic” Swiss sandstone paving on the entire surface.

数据
Data

景观365bet信号源_365bet赌博_365bet官网-官网注册师:胡·M.SLER & Assie s,洛桑,瑞士
Landscape architect : Hu?sler & associe?s, Lausanne, Switzerland

地点:拉图尔·德·皮尔兹,瑞士
Location: La Tour-de-Peilz, Switzerland

比赛:2012
Competition: 2012

365bet信号源_365bet赌博_365bet官网-官网注册:2013
Design: 2013

建设:2014-2015
Construction: 2014-2015

面积:7’850平方米
Area: 7’850 m2

预算:5.8 MIO CHF
Budget: 5.8 Mio CHF

委托人:皮尔兹公社拉图尔
Client: Commune de la Tour-de-Peilz

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2016/06/place-des-anciens-fosses-by-huusler-associes/
收藏本文
365bet信号源_365bet赌博_365bet官网-官网注册师 | 中国
Place des Anciens-Fosse?s